Kategóriák

Szakképzési dokumentumok

Szakképzési dokumentumok ( 6 Fájlok )

Iskolánkban folytatott szakképzések központi programjai illetve szakmai vizsgakövetelményei

Aktualitások

Aktualitások ( 5 Fájlok )

Ide kerülnek a legfrissebb hírekhez tartozó dokumentumok

Taninform

Taninform ( 0 Fájlok )

A Taninform 2005-ben vált elérhetővé a közoktatási intézmények és fenntartóik számára. A többéves fejlesztői munkát követően ekkor adódott lehetőség a szoftver szélesebb körű megismertetésére. A költségvetési törvényben meghatározott informatikai normatíva lehetőséget biztosított arra, hogy az intézmények és fenntartóik által végzett iskolai adminisztrációs munka a program használatával könnyebben tervezhetővé és egyszerűen elvégezhetővé váljon.

Szakképzési támogatás

Szakképzési támogatás ( 0 Fájlok )

A Támogató a szakképzési hozzájárulásról és a képzés fejlesztésének támogatásáról szóló 2003. évi LXXXVI. tv 5. §. (2) a) pontja alapján felhalmozási támogatást (fejlesztési támogatást) nyújthat az Intézménynél folyó szakképzés (alapképzés és gyakorlati oktatás) tárgyi feltételeinek javítására. A törvény végrehajtását a 13/2008. SZMM rendelet szabályozza.

A szakképzési hozzájárulás a vállalkozás, mint munkáltató által kifizetett éves bruttó munkabér 1,5%-a.

Alapítvány

Alapítvány ( 2 Fájlok )

Iskolánkban hét éve mûködik a Fonyódi Szakképzésért Közhasznú Alapítvány, amelynek célja az intézménybe járó tanulók nevelésének és oktatásának segítsége, képességfejlesztés és ismeretterjesztés. Az Alapítvány a közhasznú céljainak megvalósítása érdekében olyan feladatokat fejt ki, mint pl. a tárgyi feltételek javítása, tanulmányi versenyek díjazása, nehéz körülmények között élõ diákok támogatása, tanulóknak ösztöndíj folyósítása képzésük támogatásához stb.
Az Alapítvány alapító tagja a Fonyton Kft. és a Hûtõ-klíma Kft. volt, azóta a kezelõje egy kilenc tagú kuratórium. A kuratórium tagjai megbízatásukat anyagi ellenszolgáltatás nélkül végzik. Az Alapítvány nyílt, ahhoz bárki, bármilyen összeggel csatlakozhat.

Érettségi

Érettségi ( 8 Fájlok )

Itt találhatóak az érettségire nyilvánosságra hozott érettségi témakörök illetve a használható segédeszközök listája

Beiskolázás

Beiskolázás ( 1 Fájlok )

Itt találhatóak a beiskolázási programunkhoz kötödő formanyomtatványok illetve a szakképzési jelentkezési formanyomtatványok

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
Oldal: 1 / 21
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kiemelt partnereink

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés