Idén először cstlakozott iskolánk az Innovációs és Technológiai Minisztérium Digitális Témahét c. országos programjához. Pedagógustársaimmal együtt szerettünk volna innovatív módon, a digitális kompetenciákat szem előtt tartva izgalmas, okoseszközökre tervezett tanórákat megtervezni és megvalósítani. Ennek érdekében három kolléga vett részt egy ilyen irányú továbbképzésen, majd szervezett itthon, saját kollektívájának tudásátadást, gyakorlati bemutatóval.
Az április 8-án kezdődő témahét minden napjára volt egy-egy projekt, amikor a tanulók okostelefonjaikon, illetve pc-ken keresztül “feleltek”, vadásztak dínóra, végeztek QR-kód olvasást, készítettek szófelhőt, kisfilmet. Mivel ugyanezen a héten iskolánk névadójára, Bacsák Györgyre is emlékeztünk, így az ő munkásságához, valamint az idén várossá válásának 30. évfordulóját ünneplő Fonyódhoz kapcsoltuk  tematikánkat. 
Tanóráink közül négy osztályban is a Qizizz és Kahoot! segítségével kértünk számon, ami hatalmas sikert aratott a tanulók körében. A QR-kód készítése és használata izgalmasnak mutatkozott irodalom órán, ahogy a szófelhők is színessé tették az angol, az áruismeret, illetve a nyelvtan órákat. 
A témahétre kiírt projektfeladatok legügyesebb készítőit oklevéllel, apróbb ajándékkal jutalmaztuk.


A Digitális témahéten készült képeinket az alábbi galériában tekinthetik meg:


IWIWGoogle bookmarkFacebook
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kiemelt partnereink

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés