hajoval indult a szakmak ejszakajaFonyódon már április 12-én délelőtt kezdetét vette a Szakmák Éjszakája országos programsorozat helyi rendezvénye. A fonyódi hajóállomáson a Siófoki Szakképzési Centrum három tagintézménye, a Marcali Szakképző Iskola, a balatonboglári Mathiász János Gimnázium, Szakgimnázium és Szakközépiskola, valamint a fonyódi Bacsák György Szakgimnázium és Szakközépiskola mutatatta be interaktív módon képzési kínálatát be.

Az eseményt Bodrogi Csaba, a Siófoki SZC főigazgató-helyettese nyitotta meg, majd Móring József Attila országgyűlési képviselő, illetve Hidvégi József, Fonyód Város polgármestere szólt az egybegyűltekhez, kiemeleve a szakképzés, a szakmatanulás stratégiai jelentőségét.
A közel 200 résztvevő általános iskolás diák a hagyományos képzések mellett testközelből ismerkedhetett meg a hajós szakma fortélyaival a BAHART Nemzeti Regatta nevű hajóján, amely egy balatoni körre is magával vitte a lelkes felső tagozatosokat. Bár az időjárás nem fogadta kegyeibe a rendezvényt, a hideg ellenére láthatóan mindenki remelkül érezte magát.

Külön köszönet jár a rendezvény sikeréért dolgozó kollégáknak, a Bahart Zrt. és a Fonyódi Rendőrkapitányság munkatársainak, Fonyód Város Önkormányzatának, a Fonyódi Városüzemeltetési és Városfejlesztési Nonprofit Közhasznú Kft. dolgozóinak, a marcali Ziehl-Abegg Kft-nek, a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt-nek, a marcali Európa Pék Kft-nek   s természetesen azon általános iskolák vezetőinek, pedagógusainak, akik fontosnak tartották, hogy elhozzák diákjaikat április 12-én a fonyódi kikötőbe.

Az eseményről a Marcali Portál a Sonline.hu és a Fonyód Média egyaránt beszámolt, s további fotókat találnak az alábbi galériában is:


IWIWGoogle bookmarkFacebook
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kiemelt partnereink

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés