Április 20-án, pénteken került sor hagyományos Bacsák-napi rendezvényünkre. Természetesen idén is megemlékeztünk iskolánk polihisztor névadójáról, Bacsák Györgyről, majd különböző színes programokon vehették részt diákjaink és tanáraink.

Az eseményen készült képeinket az alábbi galériában tekinthetik meg, míg a 14.E osztály beszámolóját a galéria alatt olvashatják:

DSC_0593
DSC_0594
DSC_0595
DSC_0597
DSC_0598
DSC_0599
DSC_0600
DSC_0601
DSC_0605
DSC_0606
DSC_0607
DSC_0608
DSC_0609
DSC_0610
DSC_0612
DSC_0613
DSC_0616
DSC_0618
DSC_0622
DSC_0623
DSC_0624
01/21 
start stop bwd fwd

Mobil OFF Élmény ON

A Siófoki SZC Bacsák György Szakgimnáziumában és Szakközépiskolájában 2018. április 20-án Mobil Off Élmény On címmel Bacsák napi ifjúsági programot szerveztünk Szalai Tünde tanárnő segítségével. Számunkra ez egyben egy szakmai gyakorlat is volt a rendezvényszervezés tantárgy keretében. Tanév elején a diákok által kitöltött kérdőívek alapján terveztük meg a programsorozatot.

Az osztályok megmérethették tudásukat egy kvízben, amely Bacsák Györgyről és a Föld világnapjáról szólt. Feladatuk volt még egy csatakiáltás megírása, melyben kötelezően négy szónak szerepelnie kellett. A két játék összpontjai alapján a 12/D nyerte a versenyt, akik egy óriás tortával gazdagodtak.

Ezt követően tanár-diák röplabdameccs zajlott a tornateremben, amelyet a 12/D nyert meg, érmekkel díjaztuk a diákokat, a tanárokat pedig süteménnyel.

Hat diáktársunk egy nagy alkotást készített a Föld napja témájában, amelyet az aulában kiállítottunk.

Horváth László tanár úr lufiállatok készítésével szórakoztatta a diákokat.

Pályázatunkra 32 fotót küldtek az iskola tanulói, melyek közül a Fonyód Média munkatársa, Kajetán Jácint választotta ki a legjobbat.

A rendezvény napjára nyolc diák készített süteményeket, melyet egy háromfős zsűri értékelt. Döntésük alapján Szakács Dorina nyerte meg az első helyezést, akit 2000 Ft-os kuponnal díjaztunk.

Ötfős csapatok versenyeztek a Counter Strike Source nevű játékkal egymás ellen, melyet a „Jöttünk a családdal” nevű csapat nyert meg.

Előválogatók alapján focidöntő zajlott a betonos pályán, amelyet az „Egy gólt se” nevű csapat nyert meg. Őket a jó teljesítményükért éremmel jutalmaztuk.

Köszönjük szponzorainknak a támogatást, nélkülük nem jöhetett volna létre a rendezvény:

 

Abbázia Caffé

ARI Papír

Bacsák Büfé-Irénke Néni

Barbakán Kávézó

Cool Caffé

Fonyód Média

Fonyódi Kulturális Intézmények

Fonyódi Szakképzésért Közhasznú Alapítvány

Helyiérték Egyesület- Balatonboglár

Marco Caffe és Pizzázó

Mentol Bár

Óh Zsolt

Papír Írószer és Nyomtatvány Bolt

Varga Kürtőskalács Kft.

 

Nekik köszönhetően nyerhettek a diákok óriás tortát, pizzát, üdítőt, kürtöskalácsot, könyveket, kávézós kuponokat és még sok csokit is!

Köszönjük tanárainknak a rendezvény lebonyolításánál nyújtott segítséget!

 

Tisztelettel: 14/E osztály

Fodor Anita

Herkovics Petra

Gyurka Máté

Koós Karolina

Szita Patrícia Gina

Törő Barbara

 

 

IWIWGoogle bookmarkFacebook
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kiemelt partnereink

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés