Hosszas készülődés után 2019. április 24-én mutatta be iskolánk színjátszó szakköre Háy János A Herner Ferike faterja című színdarabjának egy részletét, amelyet a Fonyód Média segítségével filmre vettünk és rendhagyó módon vetítettünk le az iskola tanulóinak. A siker nem maradt el!

Szereplők: Csonka Imre (9. B), Marcell Ákos (10. A), Orsós Szabolcs (10. A) és Horváth Krisztina (9.A) osztályos tanulók. Rendezte és betanította: Grüblné Krekovics Gabriella tanárnő.

Köszönjük a Fonyód Média, különösen Kajetán Jácint és Szárnyasi Ottó segítségét!

(A színdarab és a film az EFOP 3.3.2-16-2016-00268 kódszámú, Fonyód a fejlődés útján" c. pályázat keretében az iskola színjátszó szakköre és a Fonyód Média Nonprofit KFT. közreműködésével készült.)


szinhazlatogatas 190424Színjátszó szakköröseink reggeli bemutatója után 2019. április 24-én este Háy János A Herner Ferike faterja című színdarabjának "eredetijét" volt alkalma megtekinteni iskolánk tanulóinak a székesfehérvári Vörösmarty Szanházban..

A darab apropója,hogy a színház tagintézményünk „kedvéért” szervezte meg újra a színdarab bemutatását,amely már lekerült az éves műsorkínálatukból.

Külön köszönet a színház vezetőségének!

A színházlátogatásra a Fonyód Média Nonprofit Kft. segítségével jutottak el tanulóink, akik EFOP 3.3.2-16-2016-00268 kódszámú pályázat keretében támogatták a jegy és a buszköltség árát.

Köszönjük segítségüket!

oszktv orszagos donto 2019 VeszpremHatalmas sikert ért el iskolánk csapata az Országos Szakközépiskolai Közismereti Tanulmányi Verseny közismereti komplex kategóriájában, hiszen a Czanik Bálint, Kucsera Robin, Marcell Ákos összetételű trió a Veszprémben megrendezett országos döntőn az előkelő hatodik helyet szerezte meg.

Tanulóinkat Horváth László tanár úr készítette fel a rangos megmérettetésre.

Iskolánk egész közössége nevében szeretettel gratulálunk a gyönyörű eredményhez!

ballagas banner 2019

kenguruversenyAz idén is részt vettünk március 21-én,16 fővel a Nemzetközi Kenguru Matematika Versenyen.

Elért eredményeink:

  • Gőri Rádha 10. osztályos tanuló megyei 5. helyezést ért el. Felkészítő tanára: Balázs Ottó
  • Szabó Valentin 9. osztályos tanuló megyei 5. helyezést ért el. Felkészítő tanára: Cseréné Ferkel Bernadett
  • Köcski Ádám 9. osztályos tanuló megyei 5. helyezést ért el. Felkészítő tanára: Cseréné Ferkel Bernadett

Eredményeikhez gratulálunk!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kiemelt partnereink

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés