Február 1-jén tartotta hagyományos szalagavató ünnepségét iskolánk. A Himnuszt követően hét osztály mintegy kilencven tanulója vonult le ünnepélyesen az alma mater aulájába, ahol az alsóbb évesek rövid műsorral köszöntötték őket, majd Homor Judit tagintézményvezető gondolatait hallgathatták meg.

A szalagtűzést követően az est hivatalos része a Szózat hangjaival zárult. Természetesen idén sem maradhatott el a végzősök hagyományos tánca, amely után a szülőket is felkérték a műsorban szereplő diákok.

Az eseményen készültek a Sonline.hu (galéria) és a Fonyód Média (galéria) felvételei, valamint a Sonline.hu videója is:

A Fonyódi Tükör 2019. január 29-i adásában iskolánk legújabb eredményeiről, sikereiről közölt tudóstást:

szoc segito tevMilyen problémával lehet a szociális segítőhöz fordulni?

Iskolához köthető problémák pl. szorongás, tanulási nehézségek, motiválatlanság, konfliktus az iskolatársakkal, konfliktus a pedagógusokkal, magatartási problémák.

Gyermeknevelési kérdésekben pl. önállótlanság, szófogadás kérdése, otthoni feladatok és leckeírás, szülő-gyermek viszonya konfliktusos.

Bővebben...

Kovács Tibor tagintézményvezető-helyettes iskolánk aktuális képzési kínálatát bemutató kisfilmjét az alábbiakban tekinthetik meg:

szalag2Iskolánk 2019. február 1-jén, pénteken 17.00 órai kezdettel rendezi meg hagyományos szalagavató ünnepségét tagintézményünk aulájában. 

Figyelem! A szalagavató ünnepségen csak a tanulók meghívott, előzetes regisztrációs listán szereplő vendégei vehetnek részt!

Az est programja:

17.00 A szalagavató kezdete, a végzős osztályok levonulása

17.20 Ünnepi műsor

17.30 Homor Judit tagintézményvezető ünnepi köszöntője

17.35 Szalagtűzés

18.10 Ünnepi műsor

18.30 Visszavonulás a termekbe

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kiemelt partnereink

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés