Március 27-én a 10/D közművelődés csoportunk ismét ellátogatott a fonyódi múzeumba. Itt a múzeum szakemberei segítségével ismerhettük meg közelebbről a kiállítások rejtelmeit.

Először a Sirály Art Egyesület képzőművészeti kiállítását tekinthettük meg, majd a kiállító művészek egyikével személyesen is találkozhattunk. Simon Éva festőművész, nagy lelkesedéssel beszélt a festés rejtelmeiről és elmondta, mit várna egy menedzsertől. Közösen három új projekt ötletet is felvázoltunk.

Később pedig egy időszaki történelmi kiállítást láthattunk a Gulag-táborokról. Az a nap volt a két kiállítás utolsó napja. Helgáék megvártak vele minket, így most először mindkét kiállítás lebontásában segíthettünk. Lelkesen bár kicsit félve vetekedtünk neki a feladatnak. De minden rendben ment, így máskor is szívesen részt vennénk ilyen munkában. Miközben bontottunk, megérkeztek a következő kiállítás műtárgyai és kellékei is. A délelőtt végén abba is belenézhettünk hogyan is rakják össze a „Gombajó világ” című kiállítást a kaposvári Rippl-Rónai Múzeum munkatársai. Nagyon izgalmas és tanulságos délelőtt volt.

Aki teheti látogasson el a múzeum Gombajó vándorkiállítására!

A múzeumlátogatáson készült képeinket itt tekinthetik meg:


oszktv reg donto 20192019. március 8-án Kaposvár adott otthont asz Országos Szakiskolai Közismereti Tanulmányi Verseny regionális döntőjének, ahol közismereti komplex kategóriában remekül szerepelt csapatunk.

Czanik Bálint, Marcell Ákos, Kucsera Robin (Felkészítő tanár: Horváth László) összetételű bacsákos gárda az előkelő harmadik helyet megszerezve, 144,5 pontos összteljesítménnyel bekerült az április 27-i veszprémi dönttőbe, ahol az ország 10 legjobb csapata méri majd össze tudását.

Humán kategóriában három versenyzőnk vett részt a regionális döntőben, Mészáros Zsófia a 16., Takács Noémi a 19., Katona Dominika pedig a 20. helyen végzett (Felkészítő tanáraik: Grüblné Krekovics Gabriella, Kalász Zoltán).

Iskolánk közössége nevében szerettel gratulálunk az eredményes szerepléshez!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kiemelt partnereink

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés