kokardaTagintézményünk tanulói és dolgozói közössége március 14-én, szerdán az első órában emlékezik meg az 1848/49. évi forradalom és szabadságharc hőseiről.

A megemlékezésen a megjelenés - alkalomhoz illő öltözetben és kokárdával - mindenki számára kötelező!

 

Homor Judit sk.

tagintézmény vezető

Felvételi jegyzék 2018-2019. tanév (letöltés)

 

Tájékoztató felvételi jegyzékhez


Tisztelt Jelentkezők, Tisztelt Szülők!

A középfokú felvételi eljárásban előfordulhat, hogy a felvételi végeredmény kialakítása során kialakulnak olyan képzési területek, ahol pótfelvétellel sem biztosítható az optimális csoportlétszám. Ebben az esetben az intézmény átirányítja a jelentkezőt más tanulmányi területre, szakmai ágazatra vagy szakképesítésre a gondviselővel való egyeztetés alapján.
Tájékoztatjuk továbbá a jelentkezőinket arról is, hogy a felvételi jegyzékben elfoglalt hely nem végleges. A diákok több tagozatkódra és több intézménybe is jelentkezhettek. Felvételüket követően a többi tanulmányi területről törlésre kerülnek, így a felvételi jegyzékben elfoglalt helyéről a többi tanuló lényegesen előbbre kerülhet és felvételt nyerhet intézményünkbe.
A felvétel feltétele továbbá az adott szakma szerinti egészségügyi alkalmasság, az iskolai alkalmassági vizsgálaton való megjelenés. Ennek időpontjáról a felvételi értesítésben tájékoztatjuk leendő diákjainkat.  
A felvételi jegyzéken az ”E” betűvel jelölt tanulók az iskola felvételi követelményeit nem teljesítették!

szep magyar beszed 20187Iskolánk tanulói 2018.február 22-én a Szép Magyar Beszéd verseny megyei fordulóján vettek részt.
A megmérettetés házigazdája a Kaposvári SZC Eötvös Lóránd Műszaki Szakgimnáziuma, Szakközépiskola és Kollégiuma volt.

A rangos megyei versenyen Megyeri Ádám 9.D osztályos tanuló a 4. helyet (felkészítője:Varga Yvette), Csizmadia Bence 12.D osztályos tanuló (felkészítője: Grüblné Krekovics Gabriella) a 6. helyezést érte el.

Gratulálunk a diákoknak és felkészítő tanáraiknak!

teto hir ip epulet bacsakTagintézményünk régi álma vált valóra, hiszen mintegy 23 millió forintos beruházás segítségével újult meg az informatikai szaktantermeinknek is otthont adó híradásipari tanműhely. Az épület új cseréptetőt, tetőszigetelést, ereszcsatornákat és tetőablakokat kapott.

A beruházás költségeit a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Siófoki Szakképzési Centrum finanszírozta.

A Fonyód Média Nonprofit Kft. munkatársainak jóvoltából elkészült iskolánk új promóciós kisfilmje. Nagyon köszönjük Nekik!


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kiemelt partnereink

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés